Als je niet weet hoe je een auto moet besturen is de kans dat je brokken maakt in het dagelijks verkeer vrij groot. Als je niet weet hoe succes werkt, is de kans dat je faalt ook vrij groot.

Ken je dat gevoel? Je hebt een wens of een droom, en het lijkt maar niet te lukken om hem te vervullen. Je hebt al een aantal pogingen gedaan, telkens met nieuwe energie en enthousiasme. En toch wil het niet lukken. Er komt iets tussen. Er gebeurt iets waardoor je de focus kwijtraakt en je onbedoeld meer aandacht besteedt aan het obstakel dan aan je doel.

 

We leren op school helaas (nog) niet wat succes betekent en hoe we successen op verschillende vlakken kunnen oogsten. In het In Zicht Evenement, zondag 18 September in Amsterdam, vertel ik wat het systeem voor succes is. Want als je weet hoe iets werkt, dan is slechts een kwestie van doen om er een expert in te worden.

Ik heb in de afgelopen jaren veel te maken gehad met dromen en doelen die ik mezelf stelde. Maar juist door mijn fysieke beperkingen werd het een nagenoeg onmogelijke uitdaging om elk van de door mij gestelde doelen te bereiken. Toch heb ik geleerd hoe ik, ondanks alle tegenslagen mijn doelen kan bereiken en meer successen te behalen.

Nieuw Na De Zomerstop:
IN ZICHT Evenement – Amsterdam

Misschien heb je al eens iets goeds bedacht, bijvoorbeeld op 1 januari. Je goede voornemens voor het nieuwe jaar. En je merkt dat je na nog geen vier weken verder te zijn, het al een eeuwigheid lijkt te duren en je nog geen stap dichter bij je doel bent gekomen, of dat het juist ontzettend zwaar lijkt te worden om dat doel te bereiken?

Als je één van deze vragen met ‘ja’ beantwoord hebt, dan is de IN ZICHT workshop voor jou een absolute must! Je ontdekt de makkelijkste manier om je dromen te concretiseren, en ik geef je het systeem voor het bereiken van jouw ideale droomleven. Het IN ZICHT evenement is een leuke en inspirerende manier om die ene stap te zetten om in beweging te komen en te gaan voor wat jij werkelijk wilt.

 

Schrijf je nu in voor dit evenement

 

 

 

Het IN ZICHT evenement geeft je praktische en duidelijke tools om je leven naar het volgende niveau te krijgen! Het begeleidt je stap voor stap door de blauwdruk van een succesvol leven vol plezier en voldoening. Wat het ook is waar je van droomt, begin vanaf nu te geloven dat je het kunt hebben!

Ik onthul onder andere:

  • Hoe je jouw doel naar je toe trekt, ook als je nog niet precies weet wat je wilt
  • Hoe een droom een concreet doel wordt
  • Waarom het stellen van doelen onmisbaar is voor je
  • Wat doelen stellen met gelukkig zijn te maken heeft
  • Welke doelen jij het komende jaar wilt behalen
  • Op welke manier het formuleren van je doel het meeste effect heeft
  • Wat het systeem is voor het behalen van je doelen
  • Dat een doel een droom met een deadline is
  • En nog meer!

Het eerstvolgende IN ZICHT evenement vindt plaats op 18 September 2011 in Amsterdam.

De prijs van een ticket voor het IN ZICHT evenement kost normaal gesproken €97,- Maar als je je nu aanmeldt dan betaal je slechts €27,-
Dat is ruim 70% korting!



 

 

 

 

 

Klik op deze link om de flyer te downloaden
(of klik met je rechtermuis en kies ‘Opslaan als…’)

 

 

 

 

Eén van mijn eigen grootste successen is het publiceren van mijn eerste boek Geef nooit op . In dit boek kun je lezen hoe ik mijn onmogelijke droom tot een groots succes wist om te vormen.

Wil jij een leuke dag meemaken, de geheimen tot succes te weten komen, en ook nog eens kans maken op een door mij persoonlijk gesigneerd boek?
Meld je dan nu aan!

 

 

>