Nog voor mijn avontuur begint loop ik al tegen een muur van beperkingen op. Ik worstel met gedachten en overpeinzingen. Zet ik door of geef ik toe? En hoewel ik de vele risico’s maar al te goed begrijp, mijn droom blijft als een sluier over me heen hangen. Te wachten tot werkelijkheid wordt.

In de zomer van 2009 start ik nagenoeg onvoorbereid de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. En ondanks de vele bezwaren van vrienden, familie en kennissen heb ik mijn spullen gepakt en begin ik mijn avontuur.

Tijdens de tocht hou ik mijn gedachten, angsten, successen en andere belevenissen bij, en na mijn terugkomst heb ik deze belevenissen uitgewerkt tot een prachtig en zeer beeldend geschreven boek, getiteld Geef nooit op.

 

Geef nooit op kun je nu onder meer bestellen via Free Musketeers en Bol.com .

 

 

 

>