Iedereen riep dat het onmogelijk en onhaalbaar was: bijna blind de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella lopen. Alleen, zonder echte voorbereiding. Het was meer een droom dan een realistisch plan.
Robert van der Wolk wilde ondanks zijn fysieke beperkingen deze ultieme uitdaging aangaan, zijn droom najagen en zijn grenzen opzoeken. Door niet op te geven laat hij zien dat je tot veel meer in staat bent dan je aanvankelijk aanneemt. Geef Nooit Op is een autobiografisch boek dat je meeneemt in een wereld van uitdagingen, ontberingen en ontroering. Het zet je aan jet denken over beperkingen, mogelijkheden en innerlijke kracht.

Robert van der Wolk (1981) leeft sinds 2002 met een gezichtsvermogen van minder dan 10% als gevolg van diabetes. Desondanks voltooide hij zijn studies Human Resources Management en International Trainer. Hij is oprichter van trainingsinstituut Choicepoint waar hij jongeren en young professionals inspireert het maximale uit hun leven te halen. Als geen ander weet hij hoe beperkingen belemmerend kunnen zijn in het realiseren van dromen. Zijn inzicht in mogelijkheden, overwinnaarsmentaliteit en gedrevenheid maken hem expert in persoonlijke groei en succes.

 

>