Wat als je de garantie had op succes?

De Doorbraak
17 Januari 2016

 

meldjenuaan2

 

Wat als je de garantie zou hebben dat je wat je weet in z’n volledigheid kunt inzetten, zonder er ooit aan te hoeven twijfelen? Dat het je elk gewenst resultaat zou kunnen geven?

De paradox is, dat wanneer je er te veel van, op de verkeerde plekken inzet, het je lot kan bezegelen.

Elk succes vindt zijn oorsprong in consistentie en toegewijde actie. En tegelijkertijd is er een oorsprong die in deze acties ligt: een kracht om te dealen met obstakels, angst en onzekerheden.

Waarschijnlijk weet je wel hoe het is om je onzeker of angstig te voelen en twijfels te hebben. Het zorgt ervoor dat je je gaat afvragen en zorgen maakt en het kan je zelfs immobiliseren.

Het hebben van dit ene ding betekent dat je de fysieke vitaliteit en energie hebt die je kan helpen om door de barrières te duwen. Dus wat is dit ene ding?

 

Schrijf je Nu In voor
De Doorbraak

 

Het is zekerheid. Maar wat betekent zekerheid? Als je in het woordenboek kijkt, dan zie je dat zekerheid ‘iets dat gefixeerd is’, ‘gestabiliseerd en bewezen waarheid’, ontegenzeggelijk, ‘onverwerpelijk’ en ‘betrouwbaar’ betekent. Iets dat zeker is in de mind.

Hoe creëer je zekerheid?

Zekerheid zie je overal om je heen, elke dag. Je ziet het in de ogen van je kinderen wanneer ze hun eerste stappen nemen, je ziet het in andere mensen; in de manier waarop ze bewegen, glimlachen en je hand schudden. Maar je ziet het ook wanneer iemand het mist.

Wat als je zou weten hoe je absolute zekerheid kunt creëren in vrijwel elk aspect van je leven?

In dit seminar ontdek je hoe je jouw gevoel van zekerheid kunt creëren en activeren , dat je in staat stelt om je persoonlijke leven, j relaties te bouwen op de manier zoals jij dat wilt. Je ontdekt hoe je zekerheid als een hefboom kunt gebruiken om je gezondheid, je financiën en je persoonlijke purpose te verzekeren en daarmee elk doel dat je wilt bereiken te bemachtigen.

Leiders, achievers en gevers gebruiken deze kracht op een consistente basis om hun resultaten te behalen, en toch zijn er zoveel mensen die leven in een continue staat van onzekerheid, in plaats van een leven vol zekerheid en betekenis.

We hebben allemaal die power; die momenten in je leven waarin je deze zekerheid voelde. Tegelijkertijd weten we ook hoe het is om in een wereld van onzekerheid te leven, waar de situaties, hulpbronnen en mogelijke resultaten er dof en grijs uit zien. Maar de werkelijkheid is, dat je nu de keuze hebt om te bepalen in welke van de werelden je wilt leven.

Je kunt zekerheid in een ogenblik hebben, zolang je niet afhankelijk bent van de wereld buiten je als de bron. Het moment waarop je besluit om het in te zetten en het er uit te laten, is het moment waarop elke droom bereikbaar wordt.

In dit seminar leer je hoe je je Zekerheids-switch aanzet en het mechanisme dat erachter zit in werking zet. Je leert ook welke volgende stappen je moet nemen om de resultaten die je wilt te behalen. En tot slot, ontdek je welk gezelschap zekerheid nodig heeft om een leven te leiden van voldoening en succes.

Wat is jouw werkelijke droom?

Zoveel mensen nemen genoegen met minder, dan wat ze kunnen hebben en wie ze kunnen zijn, enkel omdat we die emotionele spier die Zekerheid heet niet inzetten wanneer we het werkelijk nodig hebben.

Verleg je persoonlijke zekerheid en versterk die spier op een dagelijkse basis. Wanneer je je zekerheid van binnenuit gebruikt, is er niets dat je kan stoppen.

Meld je nu aan voor
De Doorbraak

meldjenuaan2

 

 

 

>